Check deze leuke cadeaus voor hardlopers.
Fit

Cadeaus waar elke hardloper blij mee is!

Dat ik een fervent hardloper ben is geen geheim en ik weet dan ook goed dat je als hardloper niet blijer kan worden dan het krijgen van nieuwe hardloop gear. Ja ik vind het leuker om nieuwe sport kleren te kopen, hardloopschoenen aan te schaffen of het sporthorloge waar ik al zolang van droom dan het kopen van een nieuwe spijkerbroek of sneakers. Dus lees hier wat de leukste cadeaus voor hardlopers zijn. Althans dat vind ik…

Cadeaus voor hardlopers, mijn tips!

Natuurlijk is het allemaal erg persoonlijk maar toch wil ik mijn ultieme en favoriete hardloop gear met jullie delen. Doe er je voordeel mee en zet ze op je lijstje of maak er een bevriende hardloper blij mee. Succes gegarandeerd!

Hardloopsokken… Je kan er niet genoeg van hebben

Ik hoor je denken, sokken? Das toch echt afgezaagd? Maar nee als hardloper kan je er niet genoeg hebben. Blij maak je een fervent hardloper met echt fijne hardloopsokken zoals deze van Compressport. Ze zitten fijn strak om je voet, gaan niet lubberen, drogen snel en zijn niet dik. Dit is helemaal ideaal wanneer je gaat trailrunnen en je schoenen nat worden. Met deze sokken heb ik nog nooit een blaar gehad ook niet op de echt lange en modderige afstanden.

Check hier welke leuke kleuren en maten hardloopsokken van Compressport er allemaal zijn.

Hardloopsokken cadeau geven aan een hardloper.

Met stip op nummer 1: de schoenen föhn!

Een paar jaar geleden kreeg ik de schoenen föhn, of ook wel schoenen droger, als kerstcadeau en sindsdien gebruik ik hem haast elke dag. Na het trailrunnen wanneer mijn schoenen echt helemaal nat zijn maar ook voor de voetbalschoenen van de kids na het voetballen in het natte gras. Je schoenen zijn echt binnen 30-60 min helemaal droog en ready to go. Ja eigenlijk is dit echt een must have voor elke loper.

Mijn schoenen droger is niet meer verkrijgbaar maar op bol hebben ze ook een heel groot aanbod schoenen drogers. Bij Decathlon verkopen ze ook schoenendrogers.

Sporthorloge, voor de statistieken geek

Zelf kan ik niet meer zonder mijn sporthorloge. Het is niet zo dat ik tijdens het rennen telkens loop te kijken of ik hard genoeg ga maar toch is het erg fijn om achteraf te kijken hoe je ervoor staat. Daarnaast kan je ook echt gerichter gaan trainen op bijvoorbeeld je hartslag of trainingen plannen en op maat maken.

Zelf heb ik de Garmin Fenix 6S dit is een heel uitgebreid horloge maar er zijn ook zat andere goedkopere sporthorloges te verkrijgen.

Lees meer: Review: de Garmin Fenix 6 Sapphire Pro: het ultieme sporthorloge

De leukste cadeaus voor hardlopers, mijn persoonlijke tips!

Medaille hanger voor al de trofeeën

Hardlopers zijn echt trots op hun zuur verdiende medailles. Hoe kort het loopje ook was en hoe langzaam ze ook gingen elke medaille is een trofee en heeft zijn eigen verhaal. Die wil je natuurlijk niet in een hoekje in de kast leggen maar laten pronken aan de muur. Gelukkig zijn er tal van leuke en originele medaille houders voor aan de muur.

Kijk hier welke leuke medaillehangers er allemaal te krijgen zijn.

Medaille hanger voor hardloop trofeeen van trendyhangers.nl

Lezen over hardlopen

Hardlopers houden naast het hardlopen ooke rg van het lezen over hardlopen. Check dit leuke boek vol met mooie mythische races van Lonely Planet. De mooiste races om bij weg te dromen…

Startnummer voor die lang gekoesterde hardloopwedstrijd

Echt ja ik zou dus ook echt blij worden voor een startbewijs van een bijzondere marathon of een leuke trailrun. Liefst dan wel gezellig met een maatje.

Dus ren snel naar de winkel…

Hopelijk worden jullie ook net zo blij als ik van deze leuke cadeaus voor hardlopers. Ik weet in ieder geval wel wat ik dit jaar weer op mijn verlanglijstje zet.