Review mini massage gun van Decathlon
Fit

Review: Mini massagepistool van Decathlon

Toen ik pas na een intensief weekendje sporten een massage gun van iemand probeerde was ik verkocht. Mijn pijnlijke bil spier ontspande binnen een paar minuten en het voelde gewoon heel erg fijn. Tijd om zelf ook een massagepistool aan te schaffen. Na wat onderzoek kwam ik uit op een goed betaalbare massage gun, of ook wel massagepistool genoemd, van de Decathlon. Snel besteld en snel geleverd. Helemaal top. Lees hier mijn bevindingen.

Het mini massagepistool van Decathlon, top of flop?

Het is een licht en compact massagepistool en is mooi vormgegeven, ja het oog wil ook wat… Het zit in een mooi doosje met een opbergzakje, oplaadsnoer en 2 opzet stukken. Een soort rubber bal en een platte kop. De opzetstukken kan je makkelijk vervangen door ze eruit te trekken. Het massage pistool is na een uurtje al opgeladen en kan getest worden. Je zet hem aan door het knopje aan de onderkant 2 a 3 seconde in te drukken en uitzetten werkt hetzelfde. Het massagepistool heeft 3 standen, van langzaam tot snel. Die kan je instellen door op het knopje te drukken als die aanstaat. Werkt eenvoudig en is echt krachtig genoeg. Beide opzetstukken werken goed en zijn perfect voor een relaxerende zelfmassage na het sporten, thuis of voor het sporten. De massagegun is zo compact dat die ook makkelijk mee kan in je tas. Voor op kantoor of voor op reis. Ideaal dus.

Hoe gebruik je het mini massagepistool gebruiken?

Eerste stap: bepaal welke zone je wil masseren en kies het bijpassende opzetstuk, rond of plat. Ontspan je, het massagepistool gebruik je op een ontspannen spier. Bekijk het filmpje voor de juiste techniek.

Het massagepistool doet vrijwel al het werk, maar je kan zelf een paar dingen doen om de intensiteit aan te passen. Hoe harder je op het pistool drukt, hoe sneller en sterker de trillingen zijn. Het gebruik is heel eenvoudig: in-/uitschakelen en een van de 3 standen kiezen doe je allemaal met dezelfde knop.

Ons advies: masseer na het sporten iedere spiergroep een minuut lang om actief en snel te herstellen. Voor een relaxerende massage neem je zoveel tijd als je wil 😉

Ook enthousiast geworden? Hier shop je de mini massagepistool van Decathlon

Technische info mini massagepistool Decathlon

– Massagebereik: 6 mm
– 3 trilsnelheden: 1800 / 2400 / 3000 RPM
– Minimale werkingsduur: 3 uur
– Oplaadtijd: 3 uur
– Draadloos apparaat. Oplaadbaar via usb-C
– Gewicht: 292 g (alleen het apparaat)
– Oplaadbare li-ion batterij
– Handig miniformaat, compact en licht. Inclusief opbergtasje.
– 2 opzetstukken om iedere zone van het lichaam te masseren

Lees meer over: Werkt een massage gun?

Review mini massage gun van Decathlon.

Dit is wat anderen vinden van het massagepistool

Het massagepistool van de Decathlon is minimalistisch maar perfect doordacht. Het product is van goede kwaliteit, het lijkt erg stevig. Ik gebruik het elke avond 5 minuten, en na een goede sport sessie nog iets langer, het doet echt goed voor de voeten en de gebruikte spieren. De prijs-kwaliteitverhouding is echt heel goed, ik raad het ten zeerste aan.

Onverslaanbaar voor deze prijs, perfect voor het loslaten van spanningspunten en het verlichten van pijn.

Ik heb dit mini massapistool gekocht voor mijn chronische spierpijn in de boven rug. Hij is zeer effectief bij hardnekkige spanningspunten. Super blij mee! Ik heb hem elke dag gebruikt sinds ik hem kreeg en de hele familie heeft hem ook geadopteerd. Klein en licht, hij houdt de lading goed vast. Ook na het sporten zeer aangenaam!

Shop hier de de mini massagepistool van Decathlon.